Schouderklachten Den Bosch

Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Schouderklachten Den Bosch

Schouderklachten Den Bosch

Heeft u steeds vaker last van schouderklachten en zoekt u een geschikte fysiotherapiepraktijk in Den Bosch? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Fysiotherapie Maaspoort is waar u moet zijn. Wij zijn gespecialiseerd in een aantal behandelmethodes om uw schouderklachten aan te pakken. Het belemmert immers uw dagelijks leven waardoor u niet optimaal kunt genieten. Wij behandelen uw klachten zo goed mogelijk met een behandeling op maat.

Schouderklachten bij onze praktijk in Den Bosch laten behandelen

Bij Fysiotherapie Maaspoort, gevestigd in Den Bosch, hebben wij regelmatig te maken met cliënten die schouderklachten hebben. Er zijn diverse oorzaken waardoor er schouderklachten kunnen ontstaan die allen op een andere manier behandeld moeten worden. Daarom hebben we diverse behandelmethodes die voor verlichting van uw schouderklachten zorgen. Zo kan allereerst manuele therapie de uitkomst bieden wanneer u klachten heeft bij het maken van een beweging in de wervelkolom of andere ledematen. Daarnaast kan dry needling een oplossing zijn. Hierbij wordt met een naald pijnpunten aangeprikt die de klachten kunnen veroorzaken.

Plan een afspraak in

Als u last heeft van schouderklachten, is het verstandig om direct een afspraak te maken bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch door te bellen naar +31(0)73-6426363. Hoe eerder u erbij bent, hoe eerder uw klachten verholpen kunnen worden. Dit telefoonnummer is natuurlijk ook bereikbaar wanneer u vragen heeft de behandelmethodes die wij aanbieden of over de tarieven.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

error: Content is protected !!