Historie

Home // Historie

Historie

Fysiotherapie Maaspoort is in 1980 ontstaan in de garage van het woonhuis van Roel van Mackelenbergh.

In 1982 is de praktijk verhuisd naar de locatie Maaspoortweg 182 met een optie op het aanliggend pand Maaspoortweg 180, welke in 1985 aangekocht is en samengetrokken tot een grote praktijkruimte.

In 1988 werd een dependance geopend op Goeman Borgesiusstraat. En een jaar later, in 1989, werd op Maaspoortweg een uitbouw aan de achterzijde gerealiseerd.

In 1993 werd dependance Goeman Borgesius verlaten om vervolgens in te trekken in het nieuwgebouwde Gezondheidscentrum Maaspoort ‘De Schans’.

In 1995 werden nog 2 behandelcabines aangebouwd op Maaspoortweg 180-182.

Fysiotherapie Maaspoort heeft zich altijd breed georiënteerd binnen zijn vakgebied (fysiotherapie, manueel therapie, geriatrie therapie, echografie, longrevalidatie (COPD patiënten), hartrevalidatie (na het dotteren, bypass), sporttherapie, werk re-integratie, bekkenbodemklachten, rugscholing, nordic walking, fysio fitness en doet dat nog steeds volop.

 

Kenmerken

  • Ontspannen sfeer
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Brede expertise en de juiste kennis voor elke klacht
  • Interne en externe samenwerking

Regelmatig bieden wij patiënten de specifieke expertise van een collega aan in de vorm van second opinion of deelbehandeling om zo uiteindelijk een beter behandelresultaat te verkrijgen. Zodoende kunt u dus rekenen op een optelsom van onze kwaliteiten. Oefenzalen met uitgebreide oefenmaterialen, zie ook fysio-fit.

 

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!