<div id="sticky-top"> </div><div id="sticky-placeholder"> </div>

Revalidatie training

Home // Therapieën // Revalidatie

Revalidatie training

Heeft u een operatie ondergaan of wordt u binnenkort geopereerd dan is het slim u aan te melden voor revalidatie training. Ook na een (langdurige) ziekte zoals Corona of chemotherapie, kan revalidatie training u helpen.

 

Voor operatie:

Als u binnenkort geopereerd wordt is het verstandig om de spieren rondom het operatiegebied gedurende minimaal 2 maanden aan te sterken. Zo ga je sterker de operatie in en kom je er dus ook beter uit. Dit noemen we het “better in, better out” principe.

Hierbij ga je in een zo optimaal mogelijke conditie aan de operatie starten waardoor je herstel sneller en gemakkelijker zal gaan.

 

Na de operatie of na uw behandeling/ziekte:

Bent u geopereerd, dan bent u vaak niet in staat om naar de praktijk toe te komen. Het is dan een hele geruststelling dat u toch kunt werken aan uw herstel samen met een professional. Wij komen namelijk ook aan huis. Na gemiddeld 2 weken na operatie lukt het om de oefentherapie op de praktijk voort te zetten. U zult dan in overleg met de fysiotherapeut starten met een specifieke training met door uzelf gestelde doelen en opbouwen naar de, voor u, wenselijke mijlpalen.

Zo kunt u bijvoorbeeld weer willen hardlopen of andere hobby’s uitvoeren.

De fysiotherapeut, specialist in beweging, zal in overleg met u een uitgestippeld pad bewandelen met vaste momenten waarop uw resultaten in kaart worden gebracht. Zo heeft u altijd een beeld van uw vooruitgang.

Revalidatie training voorafgaand aan uw operatie komt, afhankelijk van uw aanvullend pakket, in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekering.

Revalidatie training na operatie of ziekte komt, na de eerste 20 behandelingen/trainingen (mogelijk vergoed uit uw aanvullend pakket), in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Wij kunnen u hier vooraf over informeren, dus neem contact op om misverstanden te voorkomen.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!