Fysio-Fit

Home // Fysiofitness

Fysiofitness in Den Bosch

Wanneer u Fysiofitness volgt bij ons in Den Bosch, brengt dit vele voordelen met zich mee. Wilt u klachten aan het bewegingsapparaat liever voorkomen dan genezen? Of wilt u onder fysiotherapeutische begeleiding uw en op een afwisselende manier uw conditie verbeteren door meer te sporten? Dan is de Fysiofitness training van Fysiotherapie Maaspoort voor u een verantwoorde keuze!

Wat bieden we aan tijdens fysiofitness?

Tijdens de Fysiofitness training staat u onder begeleiding van een fysiotherapeut bij onze fysiopraktijk. Deze zal u tijdens de oefeningen uitleg geven en waar nodig corrigeren. U werkt in een ontspannen en sportieve sfeer aan uw conditie. Wij raden u aan om vooraf een gezondheidsonderzoek uit te laten voeren. Hiermee krijgt u een betrouwbaar beeld van uw huidige gezondheidssituatie. Op basis van deze gegevens en uw eigen wensen kunnen wij voor u een individueel trainingsschema opstellen. Desgewenst kan het gezondheidsonderzoek periodiek herhaald worden om de geboekte vooruitgang vast te stellen en uw trainingsdoel en -schema aan te passen. Dit geeft u een betrouwbaar beeld van de verbeteringen en werkt extra motiverend.

Voel u welkom in onze praktijk

Maak snel een afspraak en begin uw trainingen met onze experts. We heten u van harte welkom in onze praktijk voor Fysiofitness om u op een juiste manier te begeleiden en lichamelijke klachten, zoals RSI-klachten, te doen verminderen. De kosten van deze trainingen bedragen € 80,- en worden niet vergoed door de zorgverzekering. Naast Fysiofitness vindt u bij ons ook effectieve behandelingen, zoals arbeidsfysiotherapie. Wenst u meer informatie over onze behandelingen en trainingen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)73-6426363 of het contactformulier.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!