Echografie

Home // Therapieën // Echografie

Echografie in Den Bosch

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk voor een echografie onderzoek en bent u woonachtig in Den Bosch of Rosmalen? Dan kunt u terecht bij Fysiotherapie Maaspoort. Wij hebben diverse specialisaties in huis, zoals echografie en (sport)fysiotherapie om u als cliënt te voorzien van een passende behandeling. Tijdens dit onderzoek kijken we in uw lichaam. Hierdoor zien we beter wat er aan de hand is om een diagnose te stellen en kunnen we u gerichter behandelen en adviseren.

Wanneer kiest u voor echografie bij onze fysiotherapiepraktijk?

Of u nu last heeft van heupklachten of pijn elders in het lichaam, onze therapeuten kunnen de oorzaak achterhalen door middel van geluidsgolven. Bij echografie worden inwendige weefsels afgebeeld op een computerscherm middels geluidsweerkaatsing. Het onderzoek wordt bij onze fysiopraktijk gedaan door een fysiotherapeut die de opleiding ‘echografie van het bewegingsapparaat’ heeft gevolgd. Met de echo kan de fysiotherapeut beoordelen wat de oorzaak van de pijn is. Door middel van echografie kunnen wij onder andere de volgende afwijkingen zien:

  • Scheuren in pezen, spieren, banden en meniscus;
  • Oppervlakkige botbreuken;
  • Ontstekingen in slijmbeurzen en pezen.

Na een echografie onderzoek brengen wij uw klachten in kaart, waarna een behandelingsmethode wordt voorgesteld die bij u past.

Maak vandaag nog een afspraak

Maak een afspraak bij onze praktijk voor een echografie onderzoek. Hiervoor neemt u telefonisch contact met ons op via +31(0)73-6426363. Uiteraard bent u ook van harte welkom om ons te bellen wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over onze behandelingen, zoals onze manuele therapie.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!