Effectieve therapieën

h

Breed behandelpakket

Gediplomeerd team

Home // Rugpijn Den Bosch

Rugpijn verhelpen in Den Bosch

Heeft u last van rugpijn en wilt u een behandeling ondergaan door een gespecialiseerde praktijk in Den Bosch? Maak dan eens een afspraak bij Fysiotherapie Maaspoort. Bij ons kunt u terecht voor een divers aantal specialistische behandelingen als het aankomt op lichamelijke klachten. Samen met u bekijken wij uw rugklachten en bespreken wij welke behandeling u het beste resultaat zal opleveren.

Rugpijn laat u behandelen bij fysiotherapiepraktijk

Rugpijn laat u behandelen door de ervaren therapeuten van onze fysiopraktijk. Net als u weten wij dat rugpijn enorm vervelend is en uw dagelijks leven kan belemmeren. Daarom bieden we geschikte behandelmethodes aan om uw rugklachten te doen verminderen, zoals manuele therapie. Naast deze behandeling kan beweging ook de uitkomst bieden. In onze praktijk bieden wij ook Nordic Walking cursussen aan. Het is namelijk gebleken dat deze sport een positieve invloed heeft op onder meer chronische rugklachten en de bekkenstabiliteit.

Bel voor meer informatie over het behandelen van uw rugklachten

Maak een afspraak met een therapeut van onze praktijk om uw rugklachten, of andere klachten zoals hoofdpijn, te verminderen. Wilt u meer weten over het behandelen van uw rugpijn in onze praktijk of heeft u vragen over onze Nordic Walking cursus? Neem dan contact met ons op via +31(0)73-6426363 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de diverse behandelmethodes.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!