Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Rugpijn Den Bosch

Rugpijn Den Bosch

Heeft u last van rugpijn en wilt u een behandeling ondergaan door een gespecialiseerde praktijk in de omgeving van Den Bosch? Maak dan eens een afspraak bij Fysiotherapie Maaspoort. Bij ons kunt u terecht voor een divers aantal specialistische behandelingen als het aankomt op lichamelijke klachten. Samen met u bekijken wij uw rugklachten en bespreken welke behandeling u het beste resultaat zal opleveren.

Rugpijn laat u behandelen bij fysiotherapiepraktijk in Den Bosch

Rugpijn laat u behandelen door de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch. Net als u weten wij dat rugpijn enorm vervelend is en uw dagelijks leven kan belemmeren. Daarom bieden we geschikte behandelmethodes aan om uw rugklachten te doen verminderen, zoals:

Naast deze twee behandelingen kan beweging ook de uitkomst bieden. In onze praktijk bieden wij ook Nordic Walking cursussen aan. Het is namelijk gebleken dat deze sport een positieve invloed heeft op onder meer chronische rugklachten en de bekkenstabiliteit.

Bel voor meer informatie over het behandelen van uw rugklachten

Wilt u meer weten over het behandelen van uw rugpijn in onze praktijk te Den Bosch? Heeft u vragen over de Nordic Walking cursussen? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: +31(0)73-6426363. Wij vertellen u graag meer over de diverse behandelmethodes.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

error: Content is protected !!