Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Dry needling Den Bosch

Dry needling Den Bosch

Voor een professionele dry needling behandeling in de omgeving van Den Bosch heten wij bij Fysiotherapie Maaspoort u van harte welkom. U kunt in onze praktijk, gevestigd in Den Bosch, terecht voor een divers aantal behandelingen, waaronder dry needling.

Dry needling: wat houdt het in bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch?

Dry needling is een van de behandelingen die wij uitvoeren bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch. Bij deze speciale behandelmethode worden pijnpunten aangeprikt met een droge acupunctuurnaald. De pijnpunten zorgen immers voor minder kracht en mobiliteit die u in het dagelijks leven wel nodig heeft. Zodra het pijnpunt is aangeprikt, zullen uw spieren snel en langdurig kunnen ontspannen. Deze techniek is erop gericht om zogenoemde triggerpoints uit te schakelen, zodat u zichzelf snel weer kunt bewegen.

Meer specialismen bij ervaren fysiotherapiepraktijk

Bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch kunt u voor veel meer terecht dan enkel dry needling. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

Het is begrijpelijk dat u meer informatie wenst te ontvangen over een dry needling behandeling bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch. Of dat u nog vragen heeft over onze andere specialisaties. Hiervoor neemt u telefonisch contact met ons op via +31(0)73-6426363. Uiteraard bent u ook welkom om contact op te nemen wanneer u direct een afspraak wilt inplannen.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

error: Content is protected !!