Effectieve therapieën

h

Breed behandelpakket

Gediplomeerd team

Home // Dry needling Den Bosch

Dry needling in Den Bosch

Voor een professionele dry needling behandeling in de omgeving van Den Bosch, heten wij u bij Fysiotherapie Maaspoort van harte welkom. U kunt in onze praktijk terecht voor diverse behandelingen. Wat uw klachten ook zijn, onze experts vinden de gepaste behandeling om uw klachten te verlichten.

Wat houdt dry needling in?

Dry needling is een van de behandelingen die wij uitvoeren bij onze fysiopraktijk. Bij deze speciale behandelmethode worden pijnpunten aangeprikt met een droge acupunctuurnaald. De pijnpunten zorgen immers voor minder kracht en mobiliteit die u in het dagelijks leven wel nodig heeft. Zodra het pijnpunt is aangeprikt, zullen uw spieren snel en langdurig kunnen ontspannen. Deze techniek is erop gericht om zogenoemde triggerpoints uit te schakelen, zodat u zichzelf snel weer kunt bewegen. U kunt bij ons voor veel meer terecht dan enkel dry needling. U zit bij ons ook goed voor verschillende fysiotherapieën en andere behandelingen, zoals:

Met onze diverse behandelingen beweegt u zich weer snel prettig.

Neem contact op met onze praktijk

Wilt u meer weten over onze dry needling behandeling of onze andere therapieën? Stel uw vragen gerust aan onze ervaren experts. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via +31(0)73-6426363. Uiteraard bent u ook welkom om contact op te nemen met ons wanneer u direct een afspraak wilt inplannen.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!