Effectieve therapieën

h

Breed behandelpakket

Gediplomeerd team

Home // RSI Den Bosch

RSI behandelen in Den Bosch

Voor Repetitive Strain Injury (RSI) behandelingen bent u bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch op de juiste plaats. Voor deze verzamelnaam voor klachten aan de schouders, nek, polsen en arm bieden wij diverse behandelmethodes aan. Op die manier kunnen wij voor iedere cliënt een behandeling op maat opstellen. Hierbij rekent u te allen tijde op de juiste begeleiding, want in onze praktijk werken enkel gediplomeerde therapeuten.

Hoe behandelen wij uw RSI?

RSI is een verzamelnaam voor gewrichts- en spierklachten en houdt in dat er een blessure ontstaat door herhaalde belasting. Doordat u steeds dezelfde beweging herhaalt, ontstaat er een continue spierspanning die klachten oplevert. De therapeuten van onze fysiopraktijk doen er alles aan om de RSI te verminderen. Hierbij is het allereerst belangrijk om te achterhalen wat de beïnvloedende factoren zijn, omdat deze factoren behandeld dienen te worden. Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld een echografisch onderzoek uitvoeren. Na een eerste gesprek wordt bekeken welke methode het meest effectief is voor uw gewrichts- en spierklachten en zullen de behandelingen starten. Dit kunnen onder meer de volgende behandelmethodes zijn:

Onze therapeuten gaan graag met u in gesprek en vinden een behandeling die bij u en uw klachten past.

Ontdek welke behandeling voor u geschikt is

Wilt u meer weten over de behandeling van RSI bij onze praktijk of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust eens contact met ons op via +31(0)73-6426363. Onze geregistreerde fysiotherapeuten staan u graag te woord. U kunt ook gemakkelijk bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!