Arbeidsfysiotherapie Den Bosch

Effectieve therapieën

h

Breed behandelpakket

Gediplomeerd team

Home // Arbeidsfysiotherapie Den Bosch

Arbeidsfysiotherapie in Den Bosch

U gaat voor deskundige arbeidsfysiotherapie naar Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch. Wilt u de gezondheid van uw werknemers onderzoeken en verbeteren? Of heeft u behoefte aan een derde partij voor het voeren van verzuimgesprekken? In alle gevallen zit u goed bij ons. Op onze twee locaties in de stad werken diverse therapeuten die gespecialiseerd zijn in arbeidsfysiotherapie. Zij zetten zich graag in voor uw organisatie.

U vindt de arbeidsfysiotherapie die bij uw organisatie past

Wij bieden u altijd de juiste (combinatie van) onderzoeken aan voor gezondere en gelukkigere werknemers. Laat bijvoorbeeld een Health Check uitvoeren om een indruk te krijgen van de gezondheid gerelateerde risicofactoren op zowel individueel niveau als groepsniveau. Wilt u dieper ingaan op de houding van uw werknemers en hun werkplek? Wij komen graag bij u langs voor een ergonomisch onderzoek. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de invloed van de huidige werkplekken en kunt u eventuele aanpassingen maken om klachten, zoals hoofdpijn te verlichten.

Wij helpen u binnen twee werkdagen

Heeft u interesse in arbeidsfysiotherapie bij onze fysiopraktijk? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of maak een afspraak. Wij helpen u al binnen twee werkdagen! Bel naar +31(0)73-6426363 voor meer informatie. U kunt ook bij ons terecht om werk gerelateerde klachten te verlichten, bijvoorbeeld met effectieve handtherapie.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!