Arbeidsfysiotherapie Den Bosch

Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Arbeidsfysiotherapie Den Bosch

Arbeidsfysiotherapie Den Bosch

U gaat voor professionele en deskundige arbeidsfysiotherapie naar Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch. Wilt u de gezondheid van uw werknemers onderzoeken en verbeteren? Of heeft u behoefte aan een derde partij voor het voeren van verzuimgesprekken? Of de werkplekken van uw werknemers verbeteren? In alle gevallen zit u bij ons goed. Op onze twee locaties in Den Bosch werken diverse therapeuten die gespecialiseerd zijn in arbeidsfysiotherapie. Zij zetten zich graag in voor uw organisatie. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Diverse vormen van arbeidsfysiotherapie in Den Bosch zijn geschikt voor uw organisatie

U schakelt ons in voor curatieve diensten, preventieve diensten en verschillende leefstijl diensten. Zo bieden wij u altijd de juiste (combinatie van) onderzoeken voor gezondere en gelukkigere werknemers. Laat bijvoorbeeld een Health Check uitvoeren om een indruk te krijgen van de gezondheid gerelateerde risicofactoren op zowel individueel niveau als groepsniveau. Wilt u dieper ingaan op de houding van uw werknemers en hun werkplek? Wij komen graag bij u langs voor een ergonomisch onderzoek. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de invloed van de huidige werkplekken en kunt u eventuele aanpassingen maken.

Wij helpen u binnen twee werkdagen

Heeft u interesse in onze arbeidsfysiotherapie in Den Bosch? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u al binnen twee werkdagen! Bel naar +31(0)73-6426363 voor meer informatie.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

error: Content is protected !!