Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Heupklachten Den Bosch

Heupklachten Den Bosch

Wanneer u regelmatig last heeft van heupklachten, bent u voor een goede behandeling bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch aan het juiste adres. Heupklachten kunnen uw dagelijks leven belemmeren en dat is natuurlijk niet wat u wilt. In onze fysiotherapiepraktijk, gevestigd in Den Bosch, zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten behandelmethodes om uw heupklachten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Wij staan voor u klaar om u van uw lichamelijke klachten af te helpen.

Laat uw heupklachten behandelen bij onze praktijk in Den Bosch

Doorgaans hebben veel mensen, voornamelijk ouderen en sporters, last van heupklachten die wij bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch kunnen behandelen. Manuele therapie kan de uitkomst zijn bij dit soort klachten. Het doel van deze behandelmethode is het verminderen van functiestoornissen en pijnpunten. De manueel therapeut gebruikt hierbij specifieke technieken die op de gewrichten worden toegepast.

Meer informatie? Afspraak maken? Bel ons!

Naast manuele therapie kunt u bij Fysiotherapie Maaspoort terecht voor diverse andere behandelingen, zoals (sport)fysiotherapie, podotherapie, shockwave therapie, dry needling en fysio fitness. Wenst u meer informatie over onze behandelingen om uw heupklachten te doen verminderen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op via  +31(0)73-6426363. Onze gediplomeerde therapeuten staan u graag te woord.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

error: Content is protected !!