Effectieve therapieën

h

Breed behandelpakket

Gediplomeerd team

Home // Heupklachten Den Bosch

Heupklachten verlichten in Den Bosch

Wanneer u regelmatig last heeft van heupklachten, bent u voor een goede behandeling bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch op de juiste plaats. Heupklachten kunnen uw dagelijks leven belemmeren en dat is natuurlijk niet wat u wilt. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in diverse behandelmethodes om uw heupklachten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Wij staan voor u klaar om u van uw lichamelijke klachten af te helpen.

Laat uw heupklachten behandelen bij onze praktijk

Doorgaans hebben veel mensen, voornamelijk ouderen en sporters, last van heupklachten. Manuele therapie kan de uitkomst zijn bij dit soort klachten. Het doel van deze behandelmethode is het verminderen van functiestoornissen en pijnpunten. De therapeut gebruikt hierbij specifieke technieken die op de gewrichten worden toegepast. U kunt bij ons ook terecht voor andere behandelingen, zoals:

Onze therapeuten gaan graag met u in gesprek en vinden de oorzaak van uw klachten om de juiste behandeling voor u te vinden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wenst u meer informatie over onze behandelingen om uw heupklachten te doen verminderen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op via +31(0)73-6426363 of stuur ons uw vragen in een e-mail via info@fysiotherapiemaaspoort.nl. Onze gediplomeerde therapeuten staan u graag te woord.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!