Effectieve therapieën

h

Breed behandelpakket

Gediplomeerd team

Home // Hoofdpijn Den Bosch

Hoofdpijn verlichten in Den Bosch

Als u last heeft van hoofdpijn, dan kunt u terecht bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch voor een behandeling op maat. Wij werken enkel met gediplomeerde therapeuten die gespecialiseerd zijn in een divers aantal behandelingen om uw hoofdklachten te doen verminderen. Voor iedere klacht en voor iedere cliënt gaan wij op zoek naar een geschikte behandeling. In de meeste gevallen kunt u binnen 48 uur in onze praktijk terecht.

Wij vinden de juiste behandeling voor uw hoofdpijn

Heeft u last van stress? Bent u veel aan het werk achter een computer? Slaapt u slecht en heeft u daardoor last van hoofdpijn? Trekken uw nekklachten door naar uw hoofd? Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u last heeft van hoofdpijn. Wij bieden diverse behandelingen aan als het aankomt op hoofdpijn, zoals dry needling. Bij een eerste afspraak bespreken wij samen met u uw hoofdpijnklachten en doen een lichamelijk onderzoek. Vanuit hier stellen wij een behandelmethode op maat voor u op, zodat uw klachten worden verminderd.

Ontdek onze verschillende behandelingen

Wilt u meer weten over de behandelingen om uw hoofdpijn te behandelen bij onze fysiopraktijk? Of heeft u vragen over onze tarievenlijst? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)73-6426363 of maak direct een afspraak. Onze therapeuten staan voor u klaar om een effectieve behandeling van uw klachten te vinden.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!