MIKE VAN MACKELENBERGH

Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Musculoskeletaal Echografist, Shockwave therapie, Dry needling

Ik ben vader van 2 kinderen, ik houd van sporten, (zeilen, tennis, fietsen), koken en studeren.

Binnen Fysiotherapie Maaspoort ben ik al lange tijd werkzaam. Sommige mensen kennen mijn ouders (voormalig eigenaar en fysiotherapeut) of mijn opa (huisarts binnenstad Den Bosch) wellicht nog.

Na mijn opleiding Fysiotherapie in Eindhoven ben ik naar de Vrije Universiteit van Brussel gegaan om daar Manuele therapie en Sportfysiotherapie te studeren. Dit waren lange intensieve vervolgstudies. Het mooie aan de Universiteit Brussel is dat je heel diep ingaat op de anatomie (dissecties snijzaal) en vakken als reumatologie, radiologie en neurologie.

Belangrijke onderdelen zijn ook het begrijpen, interpreteren van (goed) wetenschappelijk onderzoek en als eindonderdeel het uitvoeren van wetenschappelijke studie. Mijn studie heeft zich gericht op Rugkromming bij Osteoporose/Botontkalking. Voor geïnteresseerden is een exemplaar van deze studie in te zien bij ons op de praktijk.

Daarnaast heb ik specialisaties gedaan op de gebieden van Echografie en dry Needling.

Bij mij kunt u terecht voor o.a.: Hoofdpijn, Nek/Rug problemen, Houding/Sportadviezen, Diagnosestelling, Second opinion, Enkel/Knie/Schouder problemen.

Ik werk veel samen met mijn team bestaande uit collegae Fysiotherapeuten, Podotherapeut, Diëtiste, en Psychisch hulpverlener. Daarnaast ook met Huisartsen, Huisartsondersteuners, Apothekers, Tandartsen en Sociaal Wijkwerkers  in Gezondheidscentrum Maaspoort. Overleg en samenwerking tussen disciplines omarm en stimuleer ik enorm.

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!