<div id="sticky-top"> </div><div id="sticky-placeholder"> </div>

Sporten

Home // Sporten

Sporten

Voor het behandelen van uw klachten, maar ook het verbeteren van uw gezondheid en leefstijl bieden wij verschillende sportvormen aan. In het huidige/moderne beleid van gezondheidszorg sturen overheid en zorgverzekeraars steeds meer aan op zelfredzaamheid van de cliënt/patiënt.

Zelf ervaren wij ook dat een actieve leefstijl, met aandacht voor voeding, het verminderen van stress en proactief inzetten op gedragsverbetering belangrijke componenten zijn voor het verminderen van klachten en het verbeteren van gezondheid.

Voor het behouden van gezondheid en het vermijden van klachten is het essentieel om actief te blijven. Zodoende stimuleren wij cliënten ook om na onze behandeling te blijven trainen. Waar de een kiest voor zelfstandigheid, wilt de ander juist een stok achter de deur hebben of zekerheid hebben om verantwoord bezig te zijn. Om aan deze vraag te voldoen hebben wij verschillende abonnement vormen die niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Onder verantwoorde supervisie/begeleiding van een fysiotherapeut werkt u aan gezondheid. Dit kan op individueel niveau, maar ook in groepen.

De onderstaande sporten bieden wij aan. Kijk voor meer informatie op de bijbehorende pagina’s. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!