<div id="sticky-top"> </div><div id="sticky-placeholder"> </div>

Fysio-Fit

Preventief

Onze preventieve diensten en producten:

  • Adviesspreekuur
  • Quick Scan bedrijf of afdeling
  • Ergonomisch onderzoek en advies

Adviesspreekuur

Het “Adviesspreekuur” is een beleidsinstrument waarmee voor medewerkers een laagdrempelige voorziening wordt getroffen, die voorziet aan de behoefte aan informatie, gericht advies en vaak ook geruststelling, op het moment van dreigende of beginnende klachten. Bij een “Adviesspreekuur” is de bedrijfsfysiotherapeut op gezette tijden binnen het bedrijf aanwezig en beschikbaar voor medewerkers. Een “Adviesspreekuur” past zeer goed binnen een proactief beleid van een bedrijf met betrekking tot arbeid en gezondheid (en het verlagen van ziekteverzuim).

Duur spreekuur: Gedacht kan worden aan aanwezigheid op het bedrijf van 1-2 uur per 2 weken, waarbij 20 minuten per vraagstelling gemiddeld zal zijn. Het “Adviesspreekuur” is geen fysiotherapeutische behandeling.

Kosten werkgever (per uur): € 125,- (exclusief 21% BTW)

Quick Scan (bedrijf of afdeling)

De “Quick Scan” is een beginonderzoek op een bedrijf of afdeling om samen met een bedrijf te komen tot beleidsvorming rondom fysieke belasting en het terugdringen van klachten op het gebied van het houding- en bewegingsapparaat.

Duur scan: Afhankelijk van de grote van het bedrijf en de vraagstelling.

Kosten werkgever (per uur): € 125,- (exclusief 21% BTW)

Ergonomisch onderzoek en advies

Een “Ergonomisch onderzoek en advies” is een gericht onderzoek op werkplek, afdeling en/of bedrijfsniveau waarbij de insteek gericht is op werkplekergonomie en werkorganisatie. Een “Ergonomisch onderzoek en advies” bestaat uit het voeren van gesprekken, observeren, het verrichten van metingen met professionele apparatuur, analyseren en advies geven.

Duur onderzoek en advies: Afhankelijk van de grote van het bedrijf en de vraagstelling.

Kosten werkgever (per uur): € 125,- (exclusief 21% BTW)

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!