Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Handtherapie Den Bosch

Handtherapie Den Bosch

Handtherapie in Den Bosch verlicht en verbetert uw hand- en polsklachten. Ervaart u al enkele tijd pijn in uw vingers, de palm van uw hand of uw pols? Kom dan langs bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch voor passende en professionele handtherapie. Tijdens het eerste gesprek bespreken we uw klachten en voeren wij een lichamelijk onderzoek uit. Aan de hand hiervan ontvangt u een persoonlijk behandelplan. Maak direct een afspraak om zo snel mogelijk klachtvrij te zijn.

Professionele en persoonlijke handtherapie in Den Bosch

Omdat u uw handen de hele dag door nodig heeft, is het belangrijk dat klachten aan uw pols en/of hand snel worden opgelost. Daarom doen wij er alles aan om u snel te behandelen. Na het eerste gesprek en het onderzoek wordt aan u uitgelegd wat er aan de hand is en hoe de klachten worden behandeld. Uw behandeling bestaat hoogstwaarschijnlijk uit een van de volgende opties:

  • Advies en tips over het juiste gebruik van de hand en pols
  • Oefentherapie
  • Spalktherapie
  • Massa en/of mobilisatie van de spieren en gewrichten

Wij helpen u graag

Maak snel een afspraak bij onze praktijk in Den Bosch voor deskundige handtherapie. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan wordt de therapie vergoed als fysiotherapie. Maak een afspraak door te bellen naar +31(0)73-6426363.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

error: Content is protected !!