<div id="sticky-top"> </div><div id="sticky-placeholder"> </div>

Reglement Fysio-Fit

1) Lidmaatschap wordt voor minimaal 1 kwartaal aangegaan en wordt telkens stilzwijgend met een kwartaal verlengd.

2) Betaling is per kwartaal of per 6 maanden. De betaling geschiet aan het begin van de periode en wordt contant voldaan. Restitutie is niet mogelijk.

3) Opzegging dient tenminste 1 week voor afloop van uw abonnementsperiode gemeld te zijn aan uw begeleidend fysiotherapeut.

4) Indien langdurig (langer dan 4 weken) absentie aangegeven wordt aan het begin van het kwartaal, kan in overleg een reductie in de contributie berekend worden.

5) Bij te weinig deelnemers houden wij het recht voor om een nieuw kwartaal niet te starten.

6) De door u gemiste training kan, in overleg, binnen 2 weken ingehaald worden bij een andere groep.

7) Nieuwe deelnemers kunnen ten aller tijden instromen, mits er geen wachtlijst  is, en betalen alleen de resterende weken van het kwartaal.

8) Fysiotherapie Maaspoort behoudt zich het recht voor om in geval van calamiteiten één of meerdere trainingen te annuleren. Deze trainingen kunnen ingehaald worden op een ander moment.

9) Fysiotherapie Maaspoort is niet aansprakelijk voor ongevallen van sporters veroorzaakt door negeren van instructies.

10) Fysiotherapie Maaspoort is niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal en/of schade aan goederen van de deelnemers.

[contact-form-7 id=”164″ title=”Contactformulier 1″]

Neem contact met ons op!

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl. Cras venenatis ac lorema ac tincidunt.

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!