ROB VAN DE BIJL

Claudicationet looptherapeut, Fysiofitness instructeur, Fysiotherapeut

Sinds november 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Maaspoort. Mijn affiniteit binnen het vak ligt bij de doelgroepen geriatrie en neurologie. Het begeleiden van deze doelgroepen en het behandelen van de bijbehorende klachten is uitdagend en geeft mij veel voldoening. Tevens leer ik veel van de levenservaring van de ouder wordende mens. Daarnaast ben ik aangesloten bij Claudicationet en hiervoor geef ik gesuperviseerde looptherapie en leefstijlbegeleiding bij mensen met etalagebenen. Binnen mijn behandeling staat het zelfmanagement van de patiënt, waarbij wij samen werken naar een einddoel, centraal. Dit met de nodige inzet en een gezonde dosis humor.

Het werken in een team van professionals met verschillende specialiteiten en disciplines ervaar ik als zeer prettig. De sfeer binnen het team is vriendelijk en de collega’s stimuleren mij op een positieve manier om mijzelf persoonlijk en vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen.

Mijn grootste hobby is voetbal, zowel het actief beoefenen in een vriendenteam als het kijken van wedstrijden. Ik ben al jaren fanatiek supporter van Ajax en ben aanwezig bij menig wedstrijd. Mijn andere hobby is fitness, waarbij ik de kennis vanuit mijn werk gebruik en de persoonlijke ervaring die ik andersom terugkoppel in mijn behandelingen.

error: Content is protected !!