Fernanda van Assouw

Management Assistent / Secretaresse

In Februari 2011 ben ik van Brazilië naar Nederland geëmigreerd. Mijn hart klopte hard toen ik mijn Nederlandse familie op Schiphol zag. Het was zover: de nieuwe koers van mijn leven was gestart en ondanks de spanning had ik er vooral veel zin in.

Binnen één week zat ik in (of op) Tilburg Universiteit om Nederlands te leren. Binnen vier maanden begon ik aan mijn eerste baan als administratief- en productiemedewerkster in een groot bedrijf. Het kan eenvoudig en gezellig klinken in een paar zinnen, maar door deze keuze is mijn leven drastisch veranderd en keep-on-going eiste van mij een enorme dosis doorzettingsvermogen.

Inmiddels heb ik mijn belangrijkste doel bereikt: mijn gezinnetje gevormd. Ik ben getrouwd met Sebastiaan en samen hebben wij Christina Sofia, een lief en slim meisje. Sinds februari 2017 werk ik met plezier bij Fysiotherapie Maaspoort.

Een interessante uitdaging, aangezien ik in Brazilië geschiedenis aan de universiteit heb gestudeerd en daarna jaren als geschiedenisdocente en coördinator op een middelbare school heb gewerkt. Hoewel mijn functie administratief is, vind ik het leuk om prettig contact met onze cliënten te hebben en natuurlijk een bijdrage aan de gezellige werksfeer te geven.

Kom gerust naar onze balie waar ik graag mijn best ga doen om u te helpen.

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!