EVELINE BROK

Secretaresse

Het lichaam en de psyche van de mens hebben mij altijd al geïnteresseerd. Na de opleidingen “Maatschappelijk Werk & Dienstverlening” en “Toeristisch Management” afgerond te hebben, kwam ik erachter dat dit niet was wat ik wilde en zodoende ben ik gaan werken als telefoniste/receptioniste

Sinds 2012 werk ik bij Fysiotherapie Maaspoort en doe ik samen met Fernanda de administratieve werkzaamheden in de praktijk. De afwisseling van het werk en het prettige contact met cliënten en collega’s maken dat ik dagelijks met plezier naar mijn werk ga.

Naast mijn werk hier, heb ik ook mijn eigen massagepraktijk “Puur Jezelf”. Ik geef stoelmassages bij bedrijven en holistische intuïtieve massages. Masseren is mijn passie. Niet alleen het masseren op zich, maar iemand laten voelen wie hij/zij in wezen is. Massagetherapie helpt je je bewust te worden van je lichaam, maar ook van je gevoelens, gedachtes en overtuigingen. Lichaam en geest zijn verbonden met elkaar en hebben invloed op elkaar.

Ik heb een holistische kijk op gezondheid en vind het fijn dat het werk in beide praktijken ook aansluit bij mijn eigen interesses als masseren, gezondheid, beweging en voeding. Verder heb ik een groot hart voor de natuur en dieren. Woon ik samen met mijn vriend, twee konijnen en een parkiet in Drunen en hou ik van lange wandelingen in de natuur, genieten van onze tuin, Qigong, mediteren, reizen en samenzijn met familie en vrienden.