Preventief medisch onderzoek

Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Preventief medisch onderzoek

U laat PMO (preventief medisch onderzoek) uitvoeren door Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch. Hiermee bewaakt en bevordert u de gezondheid van de werknemers in uw organisatie. Het is bedoeld voor individuele werkende mensen, maar het management en de bedrijfsarts krijgen zo ook een goed beeld van de gezondheid van bepaalde afdelingen of vestigingen. Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch voert PMO (preventief medisch onderzoek) uit door dieper in te gaan op de gezondheid van uw medewerkers en het uitvoeren van diverse activiteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Krijg dankzij PMO (preventief medisch onderzoek) in Den Bosch inzicht in de gezondheid van uw werknemers

Iedere werkgever is verplicht om de werknemers de mogelijkheid tot PMO te bieden. Het advies is om dit minstens eens in de drie jaar te laten doen, zodat uw werknemers een goed en actueel inzicht hebben in de ontwikkeling van hun gezondheid en andere aspecten, zoals gezondheids- en verzuimrisico’s. Bij ons kunt u ook terecht voor een Quick Scan. Dit is een beginonderzoek binnen uw bedrijf of afdeling, met als doel om een nieuwe beleidsvorming rondom fysieke belasting te bereiken. Hiermee dringt u klachten op het gebied van beweging en houding terug. Ook bieden wij andere preventieve diensten aan, zoals het adviesspreekuur en ergonomisch onderzoek en advies.

Wij zorgen voor een betere gezondheid van uw werknemers

Wilt u actief aan de slag gaan met de gezondheid van uw werknemers? Kies dan naast PMO (preventief medisch onderzoek) van onze praktijk in Den Bosch ook voor diverse curatieve diensten. Denk hierbij aan werkplektraining en fysiotherapeutische interventies. Neem voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(0)73-6426363.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid