Manuele therapie Den Bosch

Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Manuele therapie Den Bosch

Manuele therapie Den Bosch

Voor manuele therapie bent u bij Fysiotherapie Maaspoort, gevestigd in Den Bosch, op het juiste adres. In onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in diverse behandelingen, zoals (sport)fysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie en echografie. U bent verzekerd van professionele begeleiding, omdat wij enkel werken met gediplomeerde medewerkers.

Manuele therapie in Den Bosch en omgeving: wat houdt het in?

Heeft u pijnklachten aan gewrichten of kunt u deze slecht bewegen? Heeft u nek- of schouderklachten? Dan is manuele therapie bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch wellicht de uitkomst. Het doel van manuele therapie is namelijk het beter laten functioneren van gewrichten in combinatie met het verbeteren van uw bewegingen en houding. In het eerste gesprek bespreken we samen met u onder meer hoe de klachten zijn ontstaan en wanneer deze optreden. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek waarbij bewegingen worden beoordeeld en gewrichten worden onderzocht. Op basis hiervan wordt voor u een behandeling op maat opgesteld.

Duidelijkheid bij eerste afspraak

Bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch bekijken we gedurende de eerste afspraak hoe en of uw klachten kunnen worden verholpen middels manuele therapie. Maak een afspraak door te bellen naar +31(0)73-6426363. Doorgaans kunt u binnen 48 uur terecht. Bij vragen of voor meer informatie over manuele therapie bent u ook van harte welkom om contact met ons op te nemen. 

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

error: Content is protected !!