Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Fysiotherapie Rosmalen

Fysiotherapie nabij Rosmalen

Bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch, nabij Rosmalen, bieden we deskundige behandelingen en persoonlijk advies aan. Ervaart u klachten en wilt u deze behandelen of voorkomen? Of bent u herstellende van een operatie? Bij ons kunt u binnen twee werkdagen terecht voor een intakegesprek en passende behandelingen. We helpen u zo snel mogelijk van uw klachten af met fysiotherapie in onze praktijk vlak bij Rosmalen.

Een persoonlijk behandelplan voor fysiotherapie

Heeft u last van pijn in uw lichaam en zoekt u een therapeut op korte afstand van Rosmalen? Dan onderzoeken we uw klachten uitgebreid tijdens uw eerste bezoek aan onze fysiopraktijk. Aan de hand van vragen en een lichamelijk onderzoek, krijgen we een goed beeld van de oorzaak van de pijn. Vervolgens stellen we een behandelplan op. Het is belangrijk dat u achter dit plan staat om zo tot een optimaal resultaat te komen. Bij onze kliniek nabij Rosmalen bieden we niet alleen fysiotherapie, maar u kunt hier ook terecht voor andere specialisaties, zoals:

 

Indien gewenst profiteert u ook van onze diverse andere behandelingen wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie nabij Engelen.

Ervaar onze betrouwbare en effectieve werkwijze

Onze fysiotherapeuten werken met vaste richtlijnen van het KNGF, het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. Deze richtlijnen zijn opgesteld voor diverse aandoeningen en zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste behandeling krijgt. Deze inzichten worden regelmatig bijgesteld aan de hand van de nieuwste onderzoeken uit de hele wereld. We behandelen u altijd aan de hand van de nieuwste inzichten en technieken voor het beste herstel. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)73-6426363 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiemaaspoort.nl.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!