Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Fysiotherapie Rosmalen

Fysiotherapie Rosmalen

U gaat naar Fysiotherapie Maaspoort nabij Rosmalen voor deskundige behandelingen en persoonlijk advies. Ervaart u klachten en wilt u deze behandelen of voorkomen? Of bent u herstellende van een operatie? Bij ons kunt u binnen 2 werkdagen terecht voor een intakegesprek en passende behandelingen. Wij zorgen met fysiotherapie in onze praktijk die vlak bij Rosmalen ligt ervoor dat u zo snel mogelijk klachtvrij bent. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang een persoonlijk behandelplan voor fysiotherapie nabij Rosmalen

Heeft u een afspraak gemaakt? Dan doen wij tijdens het eerste bezoek onderzoek naar uw klachten. Aan de hand van vragen en een lichamelijk onderzoek krijgen wij een goed beeld van de oorzaak van de pijn. Als het mogelijk is om u hierbij te helpen, stellen wij een behandelplan op. Het is belangrijk dat u achter dit plan staat om zo tot een optimaal resultaat te komen. U komt naar onze kliniek nabij Rosmalen voor fysiotherapie, maar ook voor de andere specialisaties:

Een betrouwbare en effectieve werkwijze

Onze fysiotherapeuten werken met vaste richtlijnen van het KNGF, het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. Deze richtlijnen zijn opgesteld voor diverse aandoeningen en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste behandeling krijgt. Deze inzichten worden regelmatig bijgesteld aan de hand van de nieuwste onderzoeken uit de hele wereld. Wij behandelen u altijd aan de hand van de nieuwste inzichten en technieken voor het beste herstel. Wilt u graag op weg naar een snel herstel? Of heeft u vragen? Neem telefonisch contact op via +31(0)73-6426363.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

error: Content is protected !!