Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Fysiotherapie Engelen

Fysiotherapie nabij Engelen en Empel

Bent u op zoek naar gespecialiseerde fysiotherapie in de omgeving van Engelen of Empel? Ga dan naar Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch. Hier vindt u enkel geregistreerde fysiotherapeuten die graag de tijd voor u nemen. U ontvangt bij ons altijd een behandeling op maat. Woont u in de omgeving van Engelen en Empel en heeft u behoefte aan een professionele behandeling? Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar voor cliënten uit de wijde omgeving. In de meeste gevallen kunt u binnen 48 uur bij ons terecht!

Altijd professionele en passende fysiotherapie

Ervaart u lichamelijke klachten? Bent u herstellende van een operatie of aan het revalideren na corona? Heeft u tijdens het sporten een blessure opgelopen? Of zijn uw klachten juist niet te herleiden? Wij staan altijd voor u klaar met deskundige fysiotherapie nabij Empel. Tijdens het intakegesprek gaan we op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Dit doen wij aan de hand van verschillende vragen en een lichamelijk onderzoek. Hierna bespreken wij met u onze bevindingen. We doen uiteraard te allen tijde ons best om uw klachten te verminderen. Bij onze praktijk in de buurt van Engelen en Empel doen wij dit onder andere met de volgende specialisaties:

Daarnaast bieden wij fysio fitness aan. Dit dient als preventief middel tegen lichamelijke klachten. U leert op verantwoorde wijze te bewegen, waardoor spieren en gewrichten optimaal functioneren.

Wees welkom in onze praktijk

Graag verwelkomen wij u bij een van onze fysiopraktijken voor fysiotherapie, nabij Engelen en Empel. Wilt u een afspraak maken of informeren naar een of meerdere behandelingen? Neem dan telefonisch contact op via +31(0)73-6426363 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiemaaspoort.nl.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!