Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Fysiotherapie Engelen

Fysiotherapie Engelen

Zoekt u naar gespecialiseerde fysiotherapie in de omgeving van Engelen en Empel? Ga dan naar Fysiotherapie Maaspoort. Hier vindt u enkel geregistreerde fysiotherapeuten die graag de tijd voor u nemen. U ontvangt altijd een behandeling op maat. Woont u in de omgeving van Engelen en Empel en heeft u behoefte aan fysiotherapie? Onze praktijk is gevestigd in Den Bosch. In de meeste gevallen kunt u binnen 48 uur bij ons terecht. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Altijd professionele en passende fysiotherapie nabij Empel en Engelen

Ervaart u lichamelijke klachten? Bent u herstellende van een operatie? Heeft u tijdens het sporten een blessure opgelopen? Of zijn uw klachten niet te herleiden? Wij staan altijd voor u klaar. Tijdens het eerste gesprek gaan we op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Dit doen wij aan de hand van verschillende vragen en een lichamelijk onderzoek. Hierna bespreken wij met u onze bevindingen. We doen te allen tijde ons best om uw klachten te verminderen, zodat u in de toekomst hier geen last meer van heeft.  in de toekomst. Bij Fysiotherapie Maaspoort, nabij Empel en Engelen, doen wij dit onder andere met de volgende specialisaties:

Daarnaast bieden wij ook fysio fitness aan. Dit dient als preventief middel tegen lichamelijke klachten. U leert op verantwoorde wijze te bewegen, waardoor spieren en gewrichten optimaal functioneren. Hierdoor wordt de kans op klachten en blessures kleiner.

U bent welkom in onze praktijk

Graag zien wij u verschijnen bij een van onze onze praktijken voor fysiotherapie in Den Bosch. Wilt u een afspraak maken of meer informatie krijgen? Neem telefonisch contact op via +31(0)73-6426363.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

error: Content is protected !!