Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Fysiotherapie Den Bosch

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in de omgeving van Den Bosch? Dan bent u bij Fysiotherapie Maaspoort aan het juiste adres. Bij ons werken geregistreerde fysiotherapeuten die voor u cliënt ruim de tijd nemen. Voor iedere klacht gaan wij op zoek naar een geschikte behandeling op maat. Jong en oud, sporters en niet sporters: iedereen kan voor fysio terecht bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch. Bovendien kunt u in de meeste gevallen binnen 48 uur bij ons terecht.

Professionele fysio bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch

Heeft u last van lichamelijke klachten? Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten en wilt u weer op niveau komen? Wat de reden van uw klachten ook zijn, bij fysio praktijk Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch zijn wij u graag van dienst. Onze fysiotherapeuten gaan direct voor u op zoek naar de oorzaak van uw klachten en doen te allen tijde hun uiterste best om deze klachten te doen verminderen in de toekomst. Hierbij maken wij gebruik van diverse behandelingen en samen met u bepalen wij welke behandeling het beste bij u past. In de praktijk hebben wij onder andere de volgende specialisaties:

Fysio fitness in Den Bosch als preventief middel tegen klachten

Bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch kunt u ook terecht voor fysio fitness. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk dat beweging een preventief middel is tegen lichamelijke klachten. Door op verantwoorde wijze te bewegen, zullen uw spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren en behoudt u uw conditie. Allereerst worden er relevante gegevens opgesteld via een fysiofitscan en op basis hiervan wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Vervolgens zult u onder begeleiding van een fysiotherapeut oefeningen uitvoeren. Zo werkt u in zowel een ontspannen als sportieve sfeer aan uw conditie. De fysio fitness bij onze praktijk in Den Bosch is uitstekend geschikt als aanvulling op uw fysiotherapeutische behandeling, maar ook mensen die niet bekend zijn bij onze praktijk zijn welkom.

Wij heten u van harte welkom in onze praktijk

Wij heten u van harte welkom in onze fysio praktijk Fysiotherapie Maaspoort, gevestigd op twee locaties in Den Bosch, om u op een juiste manier te begeleiden en lichamelijke klachten te doen verminderen. Wilt u een afspraak maken? Wenst u meer informatie over fysio fitness in Den Bosch? Of heeft u vragen over uw lichamelijke klachten? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)73-6426363.

Heeft u nog vragen?