Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Home // Echografie Rosmalen

Echografie Rosmalen

Het laten uitvoeren van echografie bij Fysiotherapie Maaspoort nabij Rosmalen brengt verschillende voordelen met zich mee. Het is onschadelijk en letsel wordt beter beoordeeld dan bij andere technieken. Daarnaast kunt u bij ons vaak binnen twee werkdagen al terecht. Heeft u klachten waar u de oorzaak niet van weet? Wij zien u graag vanuit Rosmalen bij ons in de praktijk verschijnen om de oorzaak middels echografie te achterhalen. Maak direct een afspraak om snel terecht te kunnen.

Echografie in onze praktijk nabij Rosmalen zorgt snel voor duidelijkheid

Echografie laat ons in het lichaam kijken, zonder dat dit schadelijk is. Dit zorgt ervoor dat u tijdens uw herstelproces regelmatig een scan kan laten doen om de stand van zaken te bekijken. Daarnaast is het in sommige gevallen nauwkeuriger dan een MRI- of CT-scan. Er zijn veel afwijkingen die snel duidelijk worden via echografie, zoals:

  • Vocht
  • Verkalking
  • Ontstekingen in slijmbeurzen en pezen
  • Scheuren in spieren, pezen, banden en meniscus

Binnen 2 werkdagen geholpen

Wij werken graag hard, zodat u snel hersteld. Daarom zorgen wij ervoor dat u altijd snel bij ons terecht kunt. Binnen twee werkdagen kunt u bij onze praktijk nabij Rosmalen terecht voor echografie. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar +31(0)73-6426363.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

error: Content is protected !!