Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Echografie Den Bosch

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk voor een echografie onderzoek en bent u woonachtig in Den Bosch of omstreken? Dan kunt u terecht bij Fysiotherapie Maaspoort. Wij hebben diverse specialisaties in huis, zoals echografie, (sport)fysiotherapie en manuele therapie, om u als cliënt te voorzien van een passende behandeling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wanneer kiest u voor echografie bij fysiotherapiepraktijk in Den Bosch?

Bij echografie bij Fysiotherapie Maaspoort, gevestigd in Den Bosch, worden inwendige weefsels afgebeeld op een computerscherm middels geluidsweerkaatsing. Het echografie onderzoek wordt gedaan door een fysiotherapeut die de opleiding ‘echografie van het bewegingsapparaat’ heeft gevolgd. Met de echo kan de fysiotherapeut beoordelen wat de oorzaak of oorzaken zijn van de pijn. Met echografie kunnen wij onder andere de volgende afwijkingen zien:

  • Scheuren in pezen, spieren, banden en meniscus;
  • Oppervlakkige botbreuken;
  • Ontstekingen in slijmbeurzen en pezen.

Na een echografie onderzoek brengen wij uw klachten in kaart, waarna een behandelingsmethode wordt voorgesteld die bij u past.

Maak vandaag nog een afspraak

Maak een afspraak bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch voor een echografie onderzoek. Hiervoor neemt u telefonisch contact met ons op via +31(0)73-6426363. Uiteraard bent u ook van harte welkom om ons te bellen wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid