Bedrijfsfysiotherapie Den Bosch

Hulp binnen 48 uur

h

Persoonlijk behandelplan

Geregistreerde therapeuten

Bedrijfsfysiotherapie Den Bosch

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk voor bedrijfsfysiotherapie waar uw organisatie terecht kan in de omgeving van Den Bosch? Dan kunt u uitstekend terecht bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen, zoals (sport)fysiotherapie, manuele therapie, echografie en shockwave therapie. Voor iedere klacht gaan onze therapeuten op zoek naar een geschikte behandeling op maat.

Bedrijfsfysiotherapie bij uw organisatie in of rondom Den Bosch

Bedrijfsfysiotherapie is een relatief nieuw begrip binnen de fysiotherapiepraktijk Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch. Bedrijfsfysiotherapie is een specialisatie die zich richt op verzuimpreventie binnen bedrijven. Onze bedrijfsfysiotherapeut analyseert individuen en/of een hele afdeling van uw organisatie op de werkplek zelf, de inhoud van de werkzaamheden en het gedrag, met name de houding en beweging, van werknemers. Vanuit hier adviseren wij uw organisatie via een geïntegreerde aanpak en werken wij aan een gezonde kantoor- en werkomgeving voor uw werknemers.

Neem contact op voor meer informatie over bedrijfsfysiotherapie

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over bedrijfsfysiotherapie bij Fysiotherapie Maaspoort in Den Bosch? Over het aantal werknemers in een groep of het gemiddelde aantal behandelingen bijvoorbeeld? Of meer weten over de tarieven? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31(0)73-6426363. Wij vertellen u graag meer en beantwoorden al uw vragen.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid